Prezentatoarea Lilu Ojovan este cunoscută deja pentru sinceritate de care dă dovadă în dialogul cu urmăritorii săi. Pe lângă toate femeile pe care o admira desigur vedeta nu scapă nici de critici.  „Diva cu peticuța în mână”: „Nu îmi strânge altcineva paturile și praful de sub ele”!

Fiind sătulă de persoanele care cred că ar avea dădacă și menajeră și de asta le reușește pe toate, Lilu a venit cu un răspuns internauților:

„Diva” cu peticuța în mână. Pentru că de multe ori mai dau peste comentarii „bune la suflet” scrise la interviurile mele și mi se revarsă fierea de atâta amărăciune. De genul: „ei dap și eu așa pot cu dădaca, femeie de serviciu la fundul meu, cum are ea – (adică eu). Și dacă ar fi adevărat nu mi-ar fi „obidna” așa gen de comentarii.”

„Nu dădaca ne-a crescut fetele, noi și pe alocuri ajutați pe bunici. Nu îmi strânge altcineva paturile și praful de sub ele, nu îmi calcă nimeni chiloții (nici chiar eu ). Chiar dacă recunosc, mi-ar ușura munca, eu ador sa fac curățenie în casa mea. Așa îmi fac ordine și în cap nu doar prin dulapuri. Așa îmi arăt afecțiune și grija față de casa mea, oaza mea în care ma încarc cu energie și îmi cresc copiii. Va pup fetelor, muncitoarelor. Noi putem fi cum vrem, principalul cu demnitate sa ne privim de fiecare data când ne vedem în oglindă”, a scris Lilu pe pagina sa de Instagram.

Prezentatoarea demonstrează prin exemplul său că le reușeste pe toate, desigur cheia succesului este în gestionarea timpului.

Sursa: Instagram.com 

Vezi și: Lilu a adunat 27 000 de lei la un târg de caritate. 3 frați orfani vor avea o casă (Foto)

Distribuie articolul: