Fără frică de ger, Lilu a ieșit ușor dezgolită la balcon pentru a admira o priveliște de poveste. Impresionată de peisaj, aceasta le-a împărtășit fanilor nu doar o poză, ci și emoțiile pe care le trăiește când privește în jur.

Prezentatoarea TV își petrece acest început de an împreună cu familia într-o frumoasă vacanță de iarnă la munte, dar nu uită de prietenii săi virtuali și îi ține la curent cu emoțiile pe care le trăiește zi de zi.

Văzând peste geam un peisaj de poveste, Lilu n-a rezistat prea mult și, punând peste ea un halat și așa, dezgolită frumos, fără frică de ger, a ieșit să admire de la balcon iarna, în toată splendoarea sa de alb imaculat.

„Edenul nu e undeva după ceruri, e pe pământ. Fericita și recunoscătoare să petrec primele zile ale anului într-un loc mirific, când după peretele de sticla ai Frumusețea asta înghețată. Poveștile sunt reale, le putem trai, vedea, admira. Cine dintre voi a mai fost in acest colțișor de rai?”, se întreabă fascinată aceasta.

Valea Drăganului este o zonă cu adevărat de poveste, oferind de la înălțime un peisaj aproape mirific, parcă desprins din basmul „Crăiasa Zăpezii”.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: O interpretă de la noi a pozat sexy și provocator, la îndemnul soțului. (Foto)