A îmbrăcat doar lenjerie intimă și a pozat provocator în fața camerei foto. Interpreta de la noi care a scăpat de inhibiții cu ajutorul soțului. 

La început de an, Irina Kovalsky-Tarasiuc a decis să-și incite admiratorii cu niște poze în ipostaze neobișnuit de fierbinți, pentru ea. Interpreta a acceptat provocarea de a poza pentru un brand de lenjerie intimă, iar soțul a fost nelipsit de la ședința foto ajutând-o enorm să scape de inhibiții. Se pare că artista nu se simțea în largul său, așa că, Sergiu Kovalsky a încurajat-o să-și îmbrățișeze sexualitatea.

„Destul de provocator pentru mine, dar îmi place ce a ieșit. Trebuia să vedeți cum s-a întâmplat. Mereu încercam să mă acopăr cu ceva, să astup goliciunea, iar soțul îmi tot zicea: „Irina, arată mai multă pasiune!”. Nu este ceva obișnuit pentru mine: să fac poze fiind dezgolită.”, a scris tânăra în postarea distribuită pe rețelele de socializare. 

Deși a trecut prin două sarcini, solista trupei „Lume” are un corp de invidiat, iar lenjeria intimă stă ca turnată pe ea.

Irina și Sergiu Kovalsky sunt împreună de mai bine de 8 ani și au doi copii.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Irina Tarasiuk și Serghei Kovalschi au devenit părinți de băiat! Prima poză de la maternitate