Probabil cea mai admirată jurnalistă din Moldova, Lilia Ojovan este omagiată astăzi! La cea de-a 30-a aniversare, Lilu este o soție fericită, o mamă a două fetițe minunate și o profesionistă în domeniul în care activează.

Lilia Ojovan promovează prin sine simplitatea, modestia și curajul de a mișca lucrurile din loc. Jurnalista are un izvor nesecat de energie pozitivă, iar ideile pe care le împărtășește, servesc pentru mulți drept motivație.

Am selectat cele mai frumoasă și inspiraționale idei, spuse de Lilu în interviuri pentru presă sau împărtășite în spațiul virtual.

Dacă apar copii, nu înseamnă că trebuie să te închizi în casă și să stai doar asupra copilului. Oricum trebuie să fii foarte activ din punct de vedere social, ca tu să fii cel mai bun exemplu pentru copilul tău.

În viața asta avem prea multe șanse, pe care nu le folosim la maxim. 

Nu vreau să răstorn munţii, să bat recorduri, vreau pur şi simplu să pot fi cît mai mult timp lângă ea. Copiii au nevoie de mama lor alături.

Nimeni nu poate testa mai bine calitatea ta de Om, decât un copil.

O dată un prieten m-a întrebat: dacă ai fi Dumnezeu, ce le-ai oferi oamenilor? Am răspuns că aş da posibilitatea de a alege fără a regreta. Adică, să trăiască împăcaţi cu ei înşişi şi cu cei din jur, fără a judeca şi fără a se judeca. Şi cum sunt propriul meu Dumnezeu, trăiesc după acest principiu.

Am ajuns să luptăm pentru succes, pentru a ajunge mai buni decât altcineva. Concurența ne transformă în animale de cursă– cine e mai bun, cine e mai tare. Însă în toată goana asta nu trebuie să uităm de noi înșine, de semința de om. Trebuie să ne ascultăm inima fiindcă fiecare are menirea sa. E bine să vă faceți timp pentru sine.

Nu credeam ca o ființa e in stare sa simtă atata dragoste … Pierzându-te in adâncimea ochilor din brațe, gasesti sensul existentei. De a trai dăruind iubire.

Nu subestima puterea cuvintelor și a gândurilor. Tot ceea ce-ți repeți în fiecare dimineață poate să te pună pe cărarea dorită a vieții. Gândește-te și vorbește despre victorie, succes, fericire și binecuvântări pentru a-ți influența destinul.

Nu stiu cum ne mai rabda pământul, casa noastra in care aruncam totul fara mila. Vreau ca fetele mele sa traiasca intr-un mediu curat, înconjurate de oamenii care respecta natura. 

Citește și  Lilu: „O ador pentru că mă face fericită prin simpla ei existență”. La trei luni după naștere, fericita mămică apare într-o imagine adorabilă