Prezentatoarea TV trăiește, probabil, cele mai frumoase clipe din viața sa. Pe 3 iunie, Lili Lozan a devenit mămică pentru prima oară și de aunci se bucură de fiecare clipă petrecută alături de bebelușul său. Aceasta a marcat cele trei luni împlinite ale lui Adrian Jr, publicând o fotografie rară cu micuțul și povestindu-le prietenilor virtuali despre un moment plin de gingășie pe care l-a trăit chiar ieri.

De trei luni încoace este mai fericită ca oricând și savurează fiecare clipă pe care i-o dăruiește maternitatea, alături de bebelușul său. „Feciorașul nostru tu ne-ai împlinit și nu știm cum am trăit fără tine”, scria Lili Lozan când piciul a împlinit o lună. De atunci dragostea părintească este în continuă creștere.

Îmi doresc să fie sănătos și noi să fim sănătoși să îl creștem frumos, să îi oferim copilărie fericită și să creștem un om bun. M-am convins că Dumnezeu e mare și trebuie să fim încrezători – așa că eu am mare încredere că totul va fi bine!

Adrian e băiat mare deja și știe cum să găsească momentul potrivit ca să fie cuminte și să-i transmită emoții puternice mamei sale. Trei luni nu-i o glumă.

Proaspăta mămică și-a bucurat prietenii virtuali publicând o fotografie rară cu micuțul său.

„Azi, am dormit împreună la amiază și baiatul meu s-a trezit înaintea mea, dar nu a început a plânge, ori nu a căutat joacă, dar cu mânuța lui mângâia mâna mea și așa și m-am trezit. Aww, asta a fost un moment de-o drăgălășenie aparte. ❤️ E băiat mare, astăzi, a făcut 3 luni. Să fii sănătos și norocos, puiul mamei, iar noi o să ne străduim mereu să-ți fim alături”, a semnat aceasta fotografia, iar noi suntem încântați să retrăim momentele plăcute, prin cuvintele ei.

Adorabil, nu-i așa?

Sănătate multă și fericire, cât încape!

Citește și: Exclusiv. Primul interviu al lui Lili Lozan după ce a devenit mămică pentru prima oară (Foto)

*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Distribuie articolul: