Oriflame a dat întâlnire tuturor Liderilor de succes la Banchetul anual. Aceștia au celebrat noile rezultate frumoase și visele devenite realitate. A fost o seară magică la Grand Elysee, cu multe surprize și cu inspirație cât pentru un an înainte.

„Această seară este una cu adevărat frumoasă, deoarece astăzi îi celebrăm pe cei mai harnici, pe cei mai frumoși și mai activi, nu doar timp de un an, care au demonstrat că sunt cei mai perseverenți și că dau dovadă de multă ambiție frumoasă, muncă și își fac jobul cu plăcere”, ne-a spus Lily Lozan, prezentatoare TV  și Brand Ambasador Oriflame Moldova.

 

Vă rog să transmiteți aceste cuvinte tuturor partenerilor noștri, mulțumindu-le pentru rezultate atât de frumoase. Eu știu că vom avea rezultate și mai frumoase pe viitor, pentru că avem voință, avem tradițiile suedeze în spate și multe posibilități”, a spus de pe scena evenimentului Tatiana Mereuță, Director General Oriflame Moldova.

Când femeia este conducătorul vieții sale, acest lucru îi influențează pe toți. Ea poate tot și ea îți va îmbunătăți viața sa și a comunității”, a declarat Anja Jahn Günther, Prim-secretarul pe întrebări Politice a ambasadei Suediei, invitat special la eveniment.

Oriflame inspiră multe persoane să crească în carieră și să obțină succesul dorit. Compania are un profil unic de frumusețe, dar și ascendență profesională

„Îmi doream acest stil de viață de Antreprenor, dar la ai mei 21 de ani cunoștințele pe care le avem cred că nu-mi permiteau, la fel și finanțele nu-mi permiteau o afacere clasică. Dar prea mult îmi doream asta. Este un stil de viață pe care eu îl admir și pe acre astăzi îl trăiesc. E un vis atunci când ai astfel de evenimente la care mergi pe covorul roșu, când ai dimineața întâlniri de business, la amiaza evenimente și seara traininguri… cred că asta e ceea ce mi-am dorit cu adevărat”, ne-a mărturisit Diana Sachirciuc – Partener Oriflame Moldova.

Seara a fost o feerie adevărată cu multe surprize deosebite pentru cei prezenți. Liderii premiați pentru performanțele lor au promis să promoveze și în continuare foarte activ tradiția suedeză și experiența globală Oriflame.

Amintim că de mai bine de 50 de ani, Oriflame ajută oamenii din lumea întreagă să-și descopere adevărata lor frumusețe și să-și realizeze visurile. Oriflame este brandul de produse cosmetice suedez ce propune produse de calitate înaltă, sigure, care corespund tendințelor actuale și oferă fiecărei persoane posibilitatea de a face parte din această comunitate globală  și de ași realiza visurile aici în acasă în Moldova.

P