Toți cinefilii așteaptă cu sufletul la gură cea de-a 88-a gală de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc la Los Angeles, pe 28 februarie 2016. Chiar dacă nominalizările la premiile Oscar vor fi anunţate pe 14 ianuarie, bookmakerii deja stabilesc potențialele candidaturi. Coincidență sau nu, dar în top apare din nou un nume care tinde de mult timp să ajungă în rândul laureaților. Este foarte posibil ca Leonardo DiCaprio să primească, în sfârșit, ceea ce îi aparține pe bună dreptate.

Sunt bine cunoscute glumele care se făceau pe seama lui DiCaprio, ori de câte ori acesta aștepta cu nerăbdare să devină laureat al Premiului Oscar, însă alții i-o luat pe dinainte. „Nu Leo nu are Oscarul, ci Oscarul nu-l are pe Leo”, glumeau fanii actorului, de fiecare dată când așteptau cu sufletul la gură rezultatele selecției.

După 5 nominalizări la Oscar, însă, e foarte posibibil ca în 2016, DiCaprio să devină, în sfârșit, laureat al marelui Premiu oferit de Academia Americană de Film.

Chiar dacă adevărata listă a nominalizărilor urmează să fie aflată abia la mijlocul lunii ianuarie, site-ul de bookmakeri Godderby.com arată în timp real care sunt predicțiile experților de data asta.

În topul liderilor pentru nominalizarea „Cel mai bun actor”, se află deja 3 nume grăitoare. Michael Fassbender este nominalizat pentru rolul său din producția „Steve Jobs”, Leonardo DiCaprio (locul II), pentru rolul său din „The Revenant” și Eddie Redmayne (locul III), pentru evoluția în cadrul producției „The Danish Girl”.

cats

Același site a publicat probabilitatea aflării în listă a unor personalități care pretind la premiul pentru „Cea mai bună, actriță”, „Cea mai bună imagine”, „Cel mai bun director de film” ș.a. nominalizări.

Să vedem dacă se vor materializa așteptările lor!

Foto: captură web, captură video

Distribuie articolul: