Starul din „Titanic”, în vârstă de 46 de ani, demonstrează că nu e doar un actor priceput, ci și un bun investitor. El își vinde vila de lux din Malibu cu 10 milioane de dolari, cea pe care a cumpărat-o în anul 1998 cu 1, 6 milioane de dolari, scrie nypost.com.

Actorul Leonardo DiCaprio s-a decis să renunțe la una dintre proprietățile sale, situată în cartierul exclusivist Carbon Beach din Malibu, California, SUA. Conform sursei citate, chiar în luna iulie a acestui an actorul în vârstă de 46 de ani a făcut o nouă achiziție în aceeași zonă –  a cumpărat o vilă mult mai spațioasă pentru care a plătit puțin peste 13 milioane de dolari.

Își permite, căci starul a câștigat recent milioane pentru apariția în comedia Netflix „Dont Look Up”, alături de Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Chris Evans și Timothée Chalamet. Averea lui este estimată la 260 de milioane de dolari.

Revenind la vila de lux de două etaje pe care Leonardo DiCaprio o vinde acum, acesta are trei dormitoare mari şi luminoase cu pereţi de sticlă, două băi, living, sufragerie, bucătărie elegantă și terasă. În plus, locuința are o plajă privată pe malul Oceanului Pacific.

Actorul a mai încercat să o vândă și în anul 2016, însă nu a reușit. Se știe că această casă din Malibu a fost oferită de actor în chirie, timp de ani de zile, pentru o singură lună primea între 20.000 – 25.000 de dolari.

Orașul unde Leonardo DiCaprio locuiește și unde își petrece cel mai mult timp este Los Angeles. În 2018 a achiziționat acolo o vilă în cartierul Los Feliz. Locuința are cinci băi, opt dormitoare şi a costat aproape 5 milioane de dolari.

De asemenea, el deține un lot nedezvoltat de 23 de milioane de dolari în Malibu, trei case din California, câteva apartamente din New York și o insulă privată lângă Belize.

Sursa: nypost.com