Celebrul actor hoollywoodian, recunoscut în special pentru rolul său din drama „Titanic” își sărbătorește, astăzi, cea de-a 41-a aniversare. Cu ocazia acestui eveniment, am decis să vă reamintim câteva dintre frazele memorabile pe care actorul le-a rostit în interviuri, de-a lungul carierei.

„Nu am nicio aspirație politică și sunt speriat de moarte de oamenii care le posedă.”

„Am petrecut foarte mult timp în Africa și am văzut cu ce fel de probleme se ciocnesc oamenii. Apoi, când m-am întors acasă, am înțeles că nu mai vreau să aud de nicio problemă invocată în cercul oamenilor apropiați mie.”

„Pentru ca să încetați să vă mai plângeți de viață, trebuie să ajungeți măcar o dată în Africa.”

„Oamenii care m-au înconjurat în copilărie, nu au fost nici pe departe cei mai plăcuți. Dar anume ei m-au călit.”

„Bucuria celebrității vine destul de repede, iar apoi înțelegi că cel mai important premiu nu este să te recunoască pe stradă fiecare molie, ci ca filmele tale să rămână și după moartea ta.”

„Dacă nu ai un scop în viață, va trebui să muncești pentru cineva care are unul.”

„Cel mai mult, în viață, îmi doresc să devin un ratat iresponsabil, așa cum sunt mulți dintre prietenii mei. Dar când mă gândesc la consecințele unui astfel de comportament, înțeleg că e puțin probabil să-mi pot permite asta.”

„Desigur, sunt mișcat de faptul că internauții vor să mi se decerneze premiul Oscar. Dacă e să fiu sincer, fac această muncă doar pentru că o iubesc și nu pentru premii și distincții.”

„Am făcut tot ce am vrut, însă m-am încumetat să-mi păstrez capul pe umeri. Cum să nu mă bucur de asta?”

„Dragostea la prima vedere? Cred întru totul în ea! Trebuie să-ţi păstrezi credinţa. Cui nu i-ar plăcea ideea că ar putea vedea mâine pe cineva care ar putea fi dragostea vieţii sale? Este foarte romantic.”

„Cel mai important lucru de care ai nevoie pentru a fi fericit înseamnă, după mine, nu înseamnă capacitățile sau norocul. Înseamnă a găsi ceva mult mai important decât tine însuți.”

Foto: eauclairejazz.com

Distribuie articolul: