Vedeta de la Hollywood, Leonardo DiCaprio, a donat o sumă impunătoare Ucrainei, aflată în război cu Rusia. Potrivit GSA News, legendarul actor laureat al Oscarului pentru rolurile jucate în filmele „Once Upon a Time in Hollywood” și „Don’t Look Up”,a donat 10 milioane de dolari pentru nevoile armatei ucrainene. 

Actorul a declarat în repetate rânduri că are rădăcini ucrainene. Bunica sa Elena Smirnova (1915-2008), a locuit cândva la Odesa. Ea a emigrat în Germania împreună cu părinții ei după Revoluția din octombrie, unde s-a căsătorit mai târziu cu germanul Wilhelm Indenbirken. 

Bunicul și bunica lui Leonardo au supraviețuit celui de-al doilea Război Mondial în Germania. Smirnova, deja la fel ca Helen Indenbirken, a născut-o pe fiica ei Imerlin, mama viitoarei vedete, în 1943, într-un adăpost anti-bombă, în timpul unui raid aerian.

Sursa: focus.ua

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: