Fiecare dintre noi contribuie nemijlocit la reușită unui eveniment. După ce vom medita, ne vom implica in caritate și ne vom distra in concursurile pregătite impreuna cu partenerii evenimentului, nema propus să vă aducem o lecție publica de strip plastică. Putine dintre noi probabil vor caută o sala de sport unde să învețe asta. Noi vom învață împreuna! 

Mai sunt două zile când mai puteți prinde un bilet #normalprice în valoare de 200 de lei. După 1 martie prețul va crește. 

Miha Galbura, co-fondatoare Fit Mami

Miha Galbura e specialistă!

„Cândva am dansat tango, și după cum se știe, acest stil este caracterizat de pasiune, foc, emoție. După ce am plecat din trupa de dans, am căutat un stil care să-mi transmită stări asemănătoare. Așa am descoperit Strip Plastica și o predau în lecții săptămânale femeilor care aleg să adauge pasiune în viața lor, să pună sare și piper în tot ce fac”, ne confirmă Mihaela Galbura, co-fondatoarea Fit Mami.

Trezim energia feminină

„La Petrecerea în Pijamale eu am un scop: să trezesc energia feminină din fiecare femeie, să le învăț să-și miște corpul senzual și să simtă vibrațiile pe care le transmite dansul. Știu că Pijama Party are un motto deosebit la această ediție – Les femmes s`unisent – iată de ce ador să cred că femeile se vor uni inclusiv ca să canalizeze energia lor în cele mai frumoase scopuri”, ne-a mai declarat Miha.

Povestea ei o vezi aici: Femeile se unesc la Pijama Party ca să contribuie la #LifeforMaria – o luptătoare adevărată

Cumpără bilete de pe iticket.md

Partener Gold: Estel MoldovaDormi Bene
Partner Silver: Lymphomyosot, Avon MoldovaOptiplaza MoldovaTraumeel
Parteneri: Fit MamiAjoureOM ActivICE RollBitonicOLD Fashion Cocktail Bar