Stefan Bănica și soția sa, Lavinia Pîrva, au devenit părinții unui băiețel și, deși sunt împreună deja de mai mulți ani, tot discreți au rămas. Cei doi nu merg împreună la evenimente mondene și nici nu oferă interviuri împreună. 

Recent, Lavinia a fost invitată la „Vorbește Lumea”, unde, spre deliciul publicului, a oferit mai multe detalii despre micuțul Alexandru.

„Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. Am găsit o fabrică foarte aproape de mine care face aceste hăinuțe pe care eu le-am gândit.

Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea.  Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine.

De dormit doarme, de mâncat mănâncă, uneori mai face și mofturi. E mofturos, da. Îi place foarte mult să se joace cu aspiratorul, să dea cu mătura.”

Se pare că Alexandru le va călca pe urme celebrilor părinți.

„Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal, pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel. Pandemia asta cumva ne-a ajutat pentru că am stat foarte mult împreună alături de el. Între ei doi este o legătură foarte puternică”, a mai adăugat artista.

Lavinia a mai dezvăluit că Alexandru seamănă cu tatăl lui. „Momentan nu ne dăm seama. Seamănă cu tati, da, când era el mic, comparând pozele”.

Foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: