Adesea, suntem curioși să aflăm sumele pe care artiștii celebri din România le solicită pentru a cânta la concerte. Ei bine, probabil că Ștefan Bănică Jr., care are mereu sălile de spectacol pline și este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, este printre cei mai căutați. Care este tariful său pentru un concert?

Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Ștefan Bănică Jr. (56 de ani) reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc. Este unul dintre cei mai iubiți artiști din România și reușește întotdeauna să umple până la refuz sălile de spectacol. Bineînțeles, cum cântărețul urcă pe scenă cu toată echipa, cu trupa lui, și face mereu un show de zile mari, și banii pe care îi cere sunt pe măsură.

Vestitul impresar al vedetelor, Radu Baron, a dezvăluit recent pe câți bani cântă Ștefan Bănică Jr. la concerte. A vorbit, de asemenea, despre secretul succesului lui la public:

„Ștefan Bănică Jr. este bun, are clasă, să nu uităm că este actor de teatru, actor de cinema, dar și solist vocal, cu dansatoare, cu backing-vocals. Își merită cu prisosință fiecare bănuț, este unul dintre cei mai complecși artiști din România.

Pe câți bani cântă Ștefan Bănică Jr. la concerte

Se ia foarte serios, doar e băiatul lui Ștefan Bănică senior! De mic este crescut în această lume artistică, de film, televiziune și teatru. Numai când vezi afișul concertelor lui, știi că te vei bucura de un spectacol grandios, cu invitați speciali, un show care are toate ingredientele”, a declarat Radu Baron, pentru playtech.ro.

Cum artistul este așteptat să facă show și la Zilele Orașului Urziceni, în acest weekend, impresarul a dezvăluit și suma pentru care acesta urcă pe scenă:

„Participăm la acest eveniment cu Ștefan Bănică Jr. și cu Ionuț Dolănescu. Ștefan are un onorariu în jur 15.000 de euro, plus TVA. El vine, însă, pe acești bani cu toată echipa, cu trupa lui. Publicul te iubește când faci spectacol bun, când ai atitudine, când ești serios. Iar Ștefan Bănică Jr. este foarte bun în ceea ce face, pune suflet, acesta este marele lui secret”.

Distribuie articolul: