Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt unul dintre cele mai mediatizate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc, iar recent Lavinia a oferit detalii interesante despre relația lor după 7 ani de căsnicie. Ea a dezvăluit secretele care au susținut această poveste de dragoste și parteneriat de lungă durată.

Fiind întrebată despre secretul longevității mariajului lor, Lavinia Pârva a subliniat că relația lor se bazează pe încredere, respect reciproc, spațiu, pasiune și, mai presus de toate, iubire autentică. Ea a recunoscut că a învățat de-a lungul timpului să-și cunoască și să-și definească adevărata valoare și să nu cadă în capcana necesității de a-și demonstra cine este cuiva. Astfel, înțelegerea profundă și respectul reciproc au fost fundamentele pe care și-au construit relația, scrie click.ro

Realizam încă de atunci că este în zadar, că gura lumii nu o astupă nimeni, iar presa caută senzaționalul. Am realizat că lucrurile reale se descoperă în timp. Pentru mine, acest lucru a însemnat o mare lecție în evoluție, în a mă cunoaște cu adevărat, mi s-a dat șansa prin asta să înțeleg ce contează cu adevărat și am mai înțeles cât de bine este să fii bine tu cu tine, să știi cine ești și să nu fii nevoit, din cauza unui orgoliu exacerbat, care provine dintr-o lipsă de încredere, să demonstrezi cuiva ceva“, spune Pârva..

În ceea ce privește zvonurile și presiunea mediei asupra vieții lor personale, Lavinia a dezvăluit că, în trecut, a fost afectată de această atenție mediată constantă, însă a învățat să ignore etichetele și speculațiile. Ea a subliniat că verigheta ei este în sufletul ei și nu este neapărat nevoie să fie mereu pe deget. Ceea ce contează cu adevărat sunt valorile pe care le împărtășesc în doi.

Lavinia a vorbit și despre înțelegerea și respectul necesare pentru a menține o relație sănătoasă. Nu consideră că este vorba de concesii, ci de un parteneriat bazat pe respect și înțelegere reciprocă, fără de care nu ar putea exista armonie.

  „Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și de acolo nu o poate lua nimeni niciodată, pentru mine nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget. Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire. Eu am pornit mereu de la această idee: „nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni“.

Întrebată despre gelozie în relația lor, Lavinia a abordat subiectul deschis și cu umor, recunoscând farmecul și popularitatea soțului său, Ștefan Bănică Jr. Ea a subliniat că încrederea și înțelegerea reciprocă au fost cheia pentru a depăși eventualele momente de îndoială sau gelozie.

„Ștefan este unul dintre cei mai frumoși, șarmanți și eleganți bărbați din țară, nu că o spun eu, ci se vede cu ochiul liber și, cu siguranță, are multe fane în toate colțurile țării. Dacă eu aș fi fost geloasă, probabil nu ar fi avut cum să reziste relația noastră. Ar fi însemnat ca mereu să fiu în gardă și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus împreună. Dar asta și datorită lui, niciodată nu m-a pus în situația de a simți un lucru care m-ar fi putut deranja”, a spus Lavinia Pârva, citată de Viva.

Distribuie articolul: