Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică, acordă o mare importanţă felului în care arată, mai ales după ce a devenit mamă. Face mult sport, are grijă la alimentaţie, dar apelează şi la multe tratamente de întreţinere și nu ascunde asta de fanii săi. 

Interpreta a dezvăluit că şi-a făcut o nouă intervenţie estetică la faţă: „Mulţumesc echipei pentru profesionalismul cu care au avut şi au grijă de tenul meu, dar şi pentru faptul că au reuşit să corecteze într-un mod natural şi firesc o asimetrie a buzelor care mereu m-a deranjat!”, a scria ea pe Instagram în dreptul unei poze.

Cântăreaţa de 36 de ani a fost sinceră şi a dezvăluit în vara aceasta că şi-a mărit şi bustul, asta după ce mulţi fani din mediul online au criticat-o: „În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deşi citesc şi aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată faţă de oamenii care mă apreciază şi sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!”.

Lavinia Pîrva nu a fost niciodată contra operaţiilor estetice. În urmă cu aproximativ un an de zile, în decembrie 2019, ea spunea: „În primul rând, nu mi-am făcut şi nu am nicio operaţie estetică! Când va fi nevoie şi medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare şi rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată!” „În al doilea rând, menţionez că tot la indicaţiile specialistului, am făcut o remodelare şi hidratare de buze. Sunt femeie, îmi iubesc corpul şi iubesc frumuseţea! Consider că a avea grijă de tine este un simţ pe care orice femeie ar trebui să îl deţină! Îmi place să mă văd frumoasă şi îmi place ca lumea să vadă acelaşi lucru!”, scrie okmagazine.ro 

Distribuie articolul: