Andreea Marin a fost comparată de-a lungul anilor, în repetate rânduri, cu Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. Într-adevăr, între cele două există o asemănare fizică. Într-un interviu recent, vedeta a avut o primă reacție cu privire la acest subiect. 

În cadrul emisiunii „La Măruță”, fiica Danielei Gyorfi are propria rubrică: micuța este reporter, ea le pune vedetelor cele mai neașteptate întrebări. Recent a venit și rândul Andreei Marin, care a făcut dezvăluiri despre divorțurile prin care a trecut și spune că nu regretă nimic din trecutul ei. „Se întâmplă în viață să nu îți meargă căsnicia. Eu am ales să trăiesc în frumos. Sunt și lucruri care ne despart, nu doar care ne unesc. Ideea să fim sinceri cu noi. Nu am nici cel mai mic regret că m-am despărțit, decizia a fost a mea”, a spus Andreea Marin.

De asemenea, micuța jurnalistă i-a spus Andreei Marin că seamănă la chip cu Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr., iar Andreea i-a răspuns: „Și ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut! Trăiesc în prezent”. 

Momentul îl poți viziona în video-ul de mai jos: 

Sursa video: Youtube/Cătălin Maruță

Distribuie articolul: