Interpreta Viorica Lupu se ține de realizări muzicale în această toamnă. Piesele erau de mult pregătite, dar își așteptau rândul fie la studioul de înregistrări, fie la promovare. Două melodii nou-nouțe, gata să fie savurate de public, deja pot fi audiate la radio. Artista ne-a povestit despre elansări, dar și despre cea mai sâcâitoare întrebare din cariera sa, care i se tot adresează în ultimii 3 ani.

„Am reușit să aduc în această toamnă piesă noi. Am relansat piesa „Hai, hai munți Carpați” în variantă solo, dar am venit și cu o piesă nouă, o horă a moldovenilor. Deja pregătesc și ceva de iarnă, o colindă, ca să bucur publicul și în preajma sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou”, spune într-un interviu acordat revistei noastre Viorica Lupu.

Vezi și: Viorica Lupu, despre divorț: „Cel mai mare șoc a fost când mi-am dat seama că nu știu lângă cine trăiesc”

Cea mai sâcâitoare întrebare din ultimii 3 ani

„E supărător deja să mă întrebe lumea atât de mult de ce nu ești pe scenă cu sora ta. Ea a ales o altă cale, la fel în domeniul artei, însă noi am respectat absolut decizia ei. Avem în continuare o relație extraordinară și o legătură puternică de surori. Ne împărtășim impresiile, părerile, ea este primul om care mă sfătuiește în domeniul profesional și chiar țin cont de părerea ei. Vreau să asigur publicul că totul este ok și să=i îndemn să-mi savureze muzica și în variantă solo – așa va fi de acum încolo”, ne-a mai spus artista.

Distribuie articolul: