Pe 13 mai, iubitorii de literatură sunt invitați la lansarea volumului III al trilogiei „Amintiri din viitor” de Andreea Russo, apărut la Editura Bestseller. Evenimentul va avea loc la Teatrul Geneza Art din Chișinău, str. Alexei Mateevici, 109/1, cu începere de la ora 18:00. Intrarea la eveniment este liberă.

În timpul lansării, partcipanții vor avea parte de un program teatral de excepție.

Pe parcursul evenimentului, cartea va putea fi procurată cu 40% reducere. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.

foto corpul stirii

Pe coperta cărții a apărut actorul Mihai Bordian de la Teatrul Geneza Art.

Cartea poate fi comandată pe www.bestseller.md cu livrare gratis.

Despre carte:

Mir învață să trăiască cu amintiri din trecut. Să fie ca toți ceilalți într-o viață în care trecutul și viitorul nu se mai schimbă cu locul.

Când totul pare că revine la normal se descoperă adevărul despre trecutul său. Care este adevărul lui Mir? Unde este Amelia?

Niciodată nu știi cât timp a mai rămas…

Despre autoare:

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură.

Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016. În noiembrie 2016, Andreea Russo a lansat romanul „Fata cu vise alb-negru”.

disclaimer Arta si cultura