Pe 13 mai, la Teatrul Geneza Art din Chișinău a avut loc lansarea Volumului III al trilogiei „Amintiri din viitor” de Andreea Russo, apărut la Editura Bestseller. Evenimentul a fost unul special, diferit de lansările precedente, datorită unui program teatral cu participarea actorilor de la Teatrul Geneza Art.

Coperțile celor trei volume din trilogie au fost prezentate pe niște banere imense, protagoniștii care au apărut pe coperți fiind și ei prezenți la eveniment. Pe tot parcursul lansării au răsunat melodii cântate la pian, în timp ce actorii citeau pasaje din carte.

„Am avut emoții mari pentru că nu-mi imaginam cum va arăta o lansare de carte pe scena unui teatru. Mă bucur că am reușit să prezentăm evenimentul într-o atmosferă de poveste datorită interacțiunii directe cu publicul, astfel am avut senzația că îmi scriu cartea având în față cititorii”, a spus autoarea trilogiei „Amintiri din viitor”, Andreea Russo.

Întrebată despre colaborarea cu Editura Bestseller, actrița Daniela Burlaca a declarat: „Încercăm să formăm aici niște personalități, iar personalitate înseamnă, în primul rând, să fii un om citit, adică un om cu multă inteligență. Aceasta cred că este o caracteristică tangentă între teatru și literatură”.

Totodată și cei prezenți la lansare au fost impresionați de eveniment.

„Lansarea cărții la teatru a fost o idee extraordinară precum este și subiectul cărții. Cred că lumea a fost mult mai atentă la ceea ce s-a spus, la actori și la minispectacolul prezentat pe scenă”, a spus Laura Vasilov.

Iar Liviu Scutaru, tânăr antreprenor, a zis: „Fiecare lansare are ceva care te atrage și, în același timp, te provoacă să te întrebi oare ce se va mai întâmpla de această dată.”

Lansarea s-a încheiat cu o sesiune de autografe.

Volumul III al trilogiei „Amintiri din viitor” poate fi procurat pe www.bestseller.md și în librăriile din țară.

Despre carte:

Mir învață să trăiască cu amintiri din trecut. Să fie ca toți ceilalți într-o viață în care trecutul și viitorul nu se mai schimbă cu locul.

Când totul pare că revine la normal se descoperă adevărul despre trecutul său. Care este adevărul lui Mir? Unde este Amelia?

Niciodată nu știi cât timp a mai rămas…

Despre autoare:

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură.

Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016.

Cartea în format electronic poate fi găsită aici.

disclaimer Arta si cultura

Distribuie articolul: