Veronica Coberman este antrenoare de dicție și discurs public. După mai multă experiență, ani de radio și televiziune, a lansat propriul curs de dicție. Discursul public, dicția și vorbitul frumos – toate sunt despre ea.

Veronica ajută oamenii să-și dezvolte abilitățile de comunicare și crede că omul trebuie să-și folosească vocea la maximum, pentru că toți au ceva de spus.

Jurnalistă cu acte în regulă, fata de la radio, reportera de la bună dimineața și mentorul în dicție și discurs public ne spune că VOCEA mereu a fost atuul ei și că vocea este forța și imaginea personalității noastre.

Așadar, atât vocea cât şi respiraţia trebuie controlate, pentru a reuşi să exprimăm gândurile noastre în mod fluent, folosind tonuri diferite şi pauze adecvate. Despre dezvoltarea vorbirii şi arta exprimării se vorbește foarte mult acum.  Însă sunt încă puțini care conştientizează cât de importante sunt pentru fiecare om aceste abilităţi. Nu e simplu să ai un discurs clar şi competent însă trebuie să fim convinşi de faptul că efectul său este excepţional. Mai multe despre arta vorbirii, dicție, discurs public, frământări de limbă și nu doar vă vorbește Veronica Coberman!
Un podcast cu o informație utilă pentru fiecare dintre noi! #LaEAacasa

Distribuie articolul: