„Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” – acestea sunt cuvintele care pun capăt multor povești cu care am crescut mai toți. Cu toate acestea, astfel de povești pot fi întâlnite nu doar în cărți, dar se găsesc adesea în viața reală și, dacă aveți nevoie de dovezi, noi le avem. 

Carolyn și Kelly Gay sunt un cuplu din Iowa care și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a căsătoriei pe 12 martie. Da, cuplul este căsătorit de o jumătate de secol și a decis să sărbătorească acest eveniment în cel mai adorabil mod! Cuplul a decis să invite un fotograf și să recreeze fotografii din ziua nunții lor.

Carolyn și Kelly Gay au jurat în fața dragostei pe 12 martie 1971 la prima biserică din Des Moines, Iowa. Au trecut 50 de ani de la nuntă, iar ei până în prezent trăiesc o căsătorie fericită.

Ideea de a recrea fotografiile de la nuntă a venit de la Carolyn, care s-a grăbit să o împărtășească soțului ei Kelly. Spre surprinderea soției, bărbatul a acceptat cu imediat ideea. Totuși, nu toată lumea reușește să sărbătorească un eveniment atât de important precum sunt 50 de ani de căsnicie.

Cuplul s-a adresat la fotograful Sam Hoyle din Two Hoyles Photography, care a reușit să reproducă fotografiile dintr-un vechi album de nuntă cât mai veridic posibil.

Soții au optat pentru aceleași ținute pe care le purtau în ziua ceremoniei din 1971.

Timp de 50 de ani de căsătorie, cuplul a trecut prin multe greutăți. Carolyn a reușit să depășească cancerul de sân, iar Kelly a suferit un transplant de rinichi. Carolyn și Kelly sunt acum membri activi ai Iowa Donor Network. Au 3 copii și 4 nepoți.

În ciuda faptului că nu foarte multe cupluri își pot păstra mariajul și pot sărbători nunta de aur, Carolyn nu consideră căsnicia ei cu Kelly unică. Au trecut prin multe dificultăți împreună, dar ei nu știu dacă au suferit mai mult decât celelalte cupluri.

Potrivit lui Carolyn, ei doar au reușit să depășească momentele dificile și să se bucure de toate lucrurile bune care s-au întâmplat în viața lor.

Acest cuplu demonstrează prin propriul exemplu că dragostea adevărată nu are frică de ani sau obstacole. A fost o idee minunată  de a repeta ședința foto de la nuntă, dar cel mai frumos lucru este că, chiar și după jumătate de secol, ei încă se privesc unul pe celălalt cu duioșie și dragoste.

Sursă: twizz.ru