Kaufland răsplătește performanța și responsabilitatea angajaților, pentru că în centrul afacerii pe care a dezvoltat-o de-a lungul anilor se află atât clienții, cât și echipa. În acești ani, și mai ales în ultimele luni până la deschiderea primelor două magazine în Republica Moldova, fiecare angajat al companiei și-a adus propria contribuție pentru ca în ziua deschiderii totul să fie impecabil. Cumpărătorii se vor bucura de produse proaspete, la cel mai bun raport de calitate/preț și de o atitudine prietenoasă și profesionistă.

Pentru noi, orice angajat este o resursă prețioasă. El este în primul rând sufletul companiei. Succesul, pe care îl avem pe piață, se datorează grijii pe care o purtăm față de oamenii buni, care lucrează în echipa noastră. Așa am ajuns cei mai buni în domeniul retail”, ne spune Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director în cadrul Kaufland.

Salarii atractive și alte beneficii:

Pe lângă salariile atractive, cei care fac parte din marea echipă Kaufland din Republica Moldova se bucură de mai multe beneficii, care îi motivează să crească și să se dezvolte în companie:

●      Asigurare voluntară de sănătate  pentru că sănătatea și siguranța angajaților este o prioritate pentru companie.

●      Abonament de sport – Kaufland își încurajează angajații să ducă un mod sănătos de viață și să fie plini de energie.

●      Cursuri gratuite pentru copiii angajaților – pentru că educația și instruirea unei noi generații de oameni buni este o investiție în viitorul nostru, al tuturor.

●      Plăți aniversare – pentru că la Kaufland se recompensează apartenența neîntreruptă în cadrul companiei. Plățile se acordă conform instrucțiunilor organizatorice stabilite la nivel de Grup Kaufland, plăți aniversare: la 10 ani, la 25 ani și la 40 ani.

●      Pachetul cu daruri de Crăciun – pentru că Moș Crăciun nu uită de oamenii buni și harnici.

●      Suport financiar oferit cu ocazia primei căsătorii – 10.990 lei brut – Kaufland vrea să-și susțină angajații și să le fie alături atunci când fac un pas important în viață. Ajutorul se oferă doar unuia dintre soți (dacă ambii sunt angajați în cadrul companiei).

●      Suport financiar oferit la nașterea/adopția unui copil   6.850 lei brut  compania este gata să contribuie la creșterea micuților angajaților săi. Ajutorul se oferă doar unui părinte (în caz că ambii sunt angajați Kaufland).

●      La adopția unui copil compania oferă în plus o zi liberă suplimentară plătită spre deosebire de ce prevede legea.

●      Pachet Baby complet cu produse pentru noi-născuți  pentru că familia angajaților înseamnă și familia Kaufland.

●      Suport financiar la decesul soțului/soției, ori la decesul unei rude de gradul I – 8 220 lei brut –  Kaufland este alături de angajații săi nu doar în momentele de fericire, dar și în momente grele.

●      Compania oferă 3 zile libere plătite în cazul schimbării locului de muncă în cadrul aceleiași unități, cu schimbarea domiciliului în altă localitate, la cererea angajatorului (concediu plătit) – iar asta pentru că la Kaufland este important ca angajatul să aibă confortul și timpul necesar atunci când trece prin schimbări.

●      Concediu sabatic – zile de odihnă suplimentare la cele standarde pentru ca angajatul să se încarce de energie și forțe noi.

●      Tichete de masă  este important ca angajații să ducă un stil de viață sănătos și să se alimenteze corect și la timp. Valoarea tichetului de masă este de 45 de lei – valoarea maximă prevăzută de legislația în vigoare.

●      Spor de transport – dacă angajatul lucrează în turele care sunt în afara programului de transport public, compania îi asigură un spor ca să ajungă acasă în confort și siguranță.

●      2 zile libere plătite pe an pentru acțiuni de voluntariat – pentru că la Kaufland implicarea face diferența.

Aceste cuvinte nu sunt doar promisiuni, dar niște angajamente principiale, pe care compania și le asumă față de orice angajat care își face bine munca.

Aceste cuvinte nu sunt doar promisiuni, dar niște angajamente principiale, pe care compania și le asumă față de orice angajat care își face bine munca.

În echipa Kaufland, grija și respectul față de oameni reprezintă motorul care garantează succesul companiei.

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în șapte țări.

În vara anului 2015, Kaufland a început proiectul de dezvoltare și extindere în Republica Moldova. În planurile de extindere este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani. Obiectivul companiei este să aplice cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retailului, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete și de calitate, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale.

În această toamnă se vor deschide primele 2 magazine Kaufland, urmărește pagina oficială Kaufland Moldova pentru a afla toate noutățile companiei!

P