În pofida faptului că nu mai sunt împreună, Bradley Cooper și Irina Shayk continuă să se implice activ în creșterea fiicei lor, în vârstă de doi ani, Lea. O lungă perioadă de timp cei doi nu au fost deloc observați împreună, dar se pare că, cu trecerea timpului, relația dintre aceștia se încălzește.

Pentru prima oară, după despărțire, foștii iubiți s-au afișat împreună la decernarea premiilor BAFTA 2020. Atunci, fotografia în care apar împreună a fost postată pe pagina oficială a revistei VOGUE.

Se pare că, în noul an, aceștia sunt dispuși să-și restabilească puțin relația. Potrivit unui insider, recent, foștii iubiți au fost observați împreună la studioul foto „Pier59” din New York. Potrivit sursei, Irina a participat într-o ședință foto pentru Victoria’s Secret, iar actorul  a dus-o pe Lea acolo, ca ulterior să meargă la o cină, în trei.

Reamintim că, Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit în iunie 2019, după patru ani de căsătorie. Într-un interviu pentru „British Vogue” din ianuarie 2020, modelul a oferit mai multe detalii despre despărțire.

„Cred că în orice relație bună poți aduce lucruri frumoase, dar și mai puțin frumoase – așa e construită natura noastră. Doi oameni minunați nu vor crea neapărat un cuplu bun. În același timp, cred că am fost foarte norocoși să trecem prin experiența pe care am avut-o. Viața fără B. este ceva nou pentru mine, a spus Irina.

Sursa: Spletnik.ru

Vezi și: Irina Shayk și Bradley Cooper, pentru prima oară împreună, după despărțire

Distribuie articolul: