Fiecare se gândește la un moment cât de utilă i-ar fi fost cunoașterea unei limbi străine. Fie este vorba despre școală, examen, facultate, serviciu sau afacere, sau chiar e vorba despre o simplă călătorie, posedarea unei limbi recunoscute la nivel internațional este un atu în orice situație de viață.

Niciodată nu e prea târziu

Vrem să spulberăm mitul că puteți studia o limbă străină eficient doar de la o vârstă fragedă. Oamenii de știință afirmă într-o voce: „copiii absorb cunoștințele ca un burete”. Totuși, profesioniștii de la Centrul Educațional Quo Vadis asigură că nu e târziu niciodată, însă cunoștințele acumulate în copilărie dau mai ușor roade.

Special pentru copii, Quo Vadis organizează în perioada septembrie-mai în Chișinău curs de engleză pentru copii și limba germană. Copiii cu vârsta între 6 și 17 ani sunt înregistrați conform vârstei și nivelului de cunoștințe după ce trec o testare gratuită. Frecvența la cursul continuu este de 2 ori în săptămâna a câte 2 ore academice la întâlnire. Orarul variat: luni/miercuri sau marți/joi la 11:00, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30 permite frecventarea fără bătăi de cap a altor activități sau cursuri interactive.

Testare gratuită

Dacă ai decis să începi o nouă aventură sau să dezvolți cunoștințele deja existente, Quo Vadis te așteaptă la cursuri de limbi străine pentru adulți. Acestea sunt potrivite pentru orice vârstă și nivel de cunoștințe deoarece, la fel ca și în cazul cursurilor pentru copii, studenții sunt repartizați în grupuri conform nivelului de cunoștințe. Fiecare nou-venit va trece o testare absolut gratuită prin care îi va fi stabilit nivelul exact de cunoștințe. În așa mod, cursurile își ating gradul maxim de eficiență. Durata cursului pentru adulți este de 7 săptămâni cu o frecvență de 3 ori în săptămâna a câte 2 ore astronomice la întâlnire. Centrul Educațional propune un program perfect pentru orice activitate: ore atât în prima parte a zilei, la amiază câtă și seara. Cele mai solicitate rămân a fi grupele cu orele la 18:30 astfel încât elevii angajați să reușească cu serviciul.

Cursurile se desfășoară în sectorul Centru, str. Alexei Șciusev 82 și sectorul Botanica, bd. Decebal 76, clădirea SIGMA, oficiul 520.


P