Stilistul croat Marko Grubnik atrage atenția internauților prin ținutele sale extravagante, dar mai ales atrage toate privirile atunci când se afișează cu mama sa la braț. Femeia, în vârstă de 61 de ani, a devenit populară datorită aspectului vizibil întinerit, arătând ca o o păpușă Barbie. 

Femeia este de profesie economist și lucrează într-o companie de stat din Croația. Soțul ei este deja pensionar, lucrând mai mulți ani la o fabrică de cărămidă.

Sunt economist de profesie. Lucrez la o companie de stat de 42 de ani, așa că spun în glumă că voi lucra până când voi cădea de pe picioare, adică atâta timp cât îmi permite sănătatea”, spune Branca.

Mănânc multe fructe și legume. Avem propria noastră grădină de legume și o livadă cu o varietate mare de pomi fructiferi: de cireșe, pe care le ador, de smochine și de kiwi. Exercițiile fizice și alimentația sănătoasă sunt secretul tinereții mele”, a povestit femeia de 61 de ani.

În mediul online, mulți o numesc „Barbie din Croația”, acuzând-o că abuzează de operațiile estetice. Branca a răspuns că nu-i pasă de părerea cârcotașilor.

Desigur, putem suspecta că femeia a recurs la îmbunătățiri, dar este de admirat corpul bine lucrat și statura feminină.

Distribuie articolul: