O casă Barbie care te întoarce înapoi în timp până în perioada copilăriei, poate acum să fie închiriată prin o platformă populară de închiriere a locuințelor. Iată cum arată casa de vis în care îți poți petrece trei zile!

Săptămâna aceasta, în California se va întâmpla un lucru istoric. O casă Barbie în mărime naturală va putea să fie închiriată pentru prima oară cu ajutorul serviciului Airbnb. În onoarea aniversării de 60 de ani a legendarei păpuși Barbie, casa va putea fi închiriată pentru trei zile, contra sumei modice de 60 de dolari pe noapte de până la 4 persoane.

Printre facilități, cinema și piscină cu vedere la mare.

Acest lucru le permite fanilor Barbie să-și trăiască la propriu una dintre fanteziile copilăriei în perioada 27 – 29 octombrie 2019. Șansa de a închiria casă Barbie este unică, iar experiența le va oferi norocoșilor amintiri care să dureze o viață. Printre facilitățile de care aceștia se vor putea bucura se numără o piscină infinity cu vedere la mare, cinema privat, teren de sport, spațiu special gândit pentru meditație, o terasă superbă și o bucătărie complet utilată.

Casa este dotată cu o mulțime de accesorii Barbie și culoarea predominantă este, așa cum v-ați fi și așteptat, roz!

Pe lângă închirierea casei, mai există câteva beneficii care vin la pachet cu această oferta inedită. Este vorba despre o întâlnire cu celebrul hairstylist Jen Atkin, o lecție de scrima cu campionul Ibtihaj Muhammad, o lecție de gătit cu Chef Gina Clarke-Helm și un tur special al Columbia Memorial Space Center.

Urmărește în galeria foto de mai jos imaginile cu casa la care ai visat în copilărie.

Sursa: Adpm.ro

Distribuie articolul: