Beyonce, de curând, a publicat niște imagini, cu care a cucerit Instagramul. Interpreta, în vârstă de 39 de ani, a purtat o rochie mini, neagră, pe care a accesorizat-o cu o pereche de platforme roz, iar internauții au apreciat look-ul cântăreței.

Beyonce a strălucit în rochia mini neagră de la Versace, iar fanii au complimentat-o instant și au asemănat-o cu celebra păpușă Barbie.

Interpreta a asortat rochița multă pe corp, care i-a scos în evidența formele, cu pantofi roz aprins, geacă și gentuță de aceeași culoare, ochelari, cercei, colier, și inele de același model, cu o piatra verde smarald.

De altfel, printre cei care i-au apreciat ținuta s-a numărat și celebra Donatella Versace: „O regină în Versace, respect!”, a scris aceasta.

Ce ține de aranjarea părului, Beyonce și-a lăsat buclele frumoase pe spate, iar jumătate și l-a prins într-o coadă frumoasă.

„Se pare că Beyonce a optat pentru această ținută, având un motiv important. Artista a mers cu soțul ei, Jay-Z, pentru a celebra cea de-a 18-a aniversare a barului 40/40, pe care rapperul îl deține cu Desiree Perez și Juan Perez”, scrie kissfm.ro.

Foto: Instagram/ Beyonce