Știați că  prima apariție publică a unei femei ce purta piercing în buric este atribuită supermodelului american Christy Turlington? Aceasta a urcat pe podium, în cadrul unui festival de modă din Londra din anul 1993, expunându-și buricul în care avea un cercel, fiind astfel considerată cea care a introdus piercingul în buric în cultura de masă.

Christy a făcut primii pași în industria fashion încă de la 14 ani. De-a lungul cariere sale a defilat pentru branduri și designeri ca Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld și Gianni Versace. Zâmbetul inconfundabil i-a adus recunoștința publicului și multe contracte în palmares.

Pe lângă frumusețe, Christy Turlington a cucerit oamenii cu sufletul său bun. Acesta a demarata campanii împotriva fumatului, după ce tatăl ei a decedat de cancer. Fiind o mare iubitore de animale a realizat campanii împotriva blănurilor naturale și a deschis o organizație non-guvernamentală pentru a ajuta tinere mămici în primele luni de maternitate, asta după ce la naștere fiicei sale a fost la un pas de moarte.

Christy ne demonstrează că standartele de frumusețe de cândva erau sănătoase și normale. Astăzi, are 53 de și arată fabulos!

Care să fie secretul ei? Ei bine, este normal că în primul rând este vorba de gene. Pe lângă asta Christy Turlington este o participantă activă la maratoanele de alergat și nu fumează.

Prezentare de modă 2021

Christy este deseori întrebată care sunt secretele ei de frumusețe, dar acesta recunoaște că nu urmează niște reguli stricte și doar bea apă multă și se culcă nu mai târziu de ora 23:00.

Așa arată supermodelul în prezent

 

Distribuie articolul: