Mai puțini îngerași Victoria’s Secret ajung să arate, la vârsta de 42 de ani, așa cum se afișează Heidi Klum. Modelul de origine germană continuă să arate impecabil chiar dacă spune că e „și mamă, și tată pentru copiii săi”. Recent, fotomodelul s-a afișat fără machiaj, iar fanii au remarcat că makeup-ul nu face decât să-i ascundă frumusețea autentică.

Frumoasa nemțoaică și-a surprins plăcut fanii, atunci când și-a făcut un selfie direct din sala de sport, acolo unde se antrenează frecvent.

O perioadă, modelul a fost antrenat de newyorkezul David Kirsch, care a ajutat-o să-și recupereze formele după fiecare sarcină. În ultima vreme, însă, nu prea avea timp de regimuri și combina fitnessul cu treburile casnice: își plimba câinele și își scotea copiii la plimbare cu bicicletele.

vdsf

Nu mai e de mirare motivul pentru care Heidi e urmărită, pe Instagram, de peste 2,4 milioane de internauți. Chiar dacă a divorțat, continuă să fie sursa de inspirație a mii de femei din întreaga lume.

După vârsta de 40 de ani, suntem pur și simplu datori să avem grijă de noi și cu orice preț să găsim acele ore sau minute care ne lipsesc”, recunoașe Heidi Klum, iar exteriorul său e dovada vie a acestui fapt. Modelul le îndeamnă pe femei să fie puternice nu doar pe podium, ci și în viață.

În prezent, Heidi este divorțată de Seal și educă de una singură 4 copii.

2

Foto: Instagram

Distribuie articolul: