Victor are 25 de ani și este de profesie inginer programator. Pe când avea 22 de ani, la inițiativa unor prieteni care fac parte dintr-o organizație internațională care se ocupă cu diferite activități, printre care este și cea de identificare a donatorilor de spermă, băiatul a trecut online un test IQ. Rezultatele testului au fost uluitoare – 194 de puncte. Ulterior, acesta a trecut încă un test, iar rezultatele au fost aceleași și colegii din organizație i-au recomandat să fie donator de spermă.

Victor nu a stat mult pe gânduri și a acceptat. Tânărul povestește că în cazul lui a fost o excepție de vârstă pentru că el a devenit donator la numai 22 de ani, ceea ce nu se acceptă, întrucât pentru a fi donator trebuie să ai 25 de ani și doi copii sănătoși. Donațiile moldoveanului s-au soldat cu 5 vieți.

„Nu știu cum îi cheamă, nu știu cine îi crește, dar sunt patru băieți și o fetiță”, menționează el.

Victor spune că el nu va putea dezvălui, dar nici copiii nu vor putea afla cine este tatăl lor biologic, întrucât a semnat un contract în acest sens.

„E dublu confidențial, clinica idee nu are cine a fost donatorul și organizația prin care eu donez spermă idee nu are cine sunt părinții. Eu stiu doar că acești copii există. De obicei, nu se anunță că ai copii sau nu ai, dar un avantaj al acestei organizații este faptul că donatorii sunt, opțional, înștiințați despre acest lucru”, povestește băiatul.

Pentru acest serviciu tânărul este plătit, dar nu a vrut să le spună jurnaliștilor suma exactă, precizând că e vorba de mai puțin de 100 de euro pentru o donație.

Sursa: moldnova.eu

Distribuie articolul: