Proiectul „Să-i oferim sănătății o nouă șansă” își redeschide din nou ușile. De data aceasta, proiectul își propune să o susțină pe Mihaela Albot – tânăra care la doar 18 ani a fost diagnosticată cu tumoare a glandei pituitare.

Uneori viața e în stare să ia o întorsătură cu totul deosebită. Așa se face că Mihaelei Albot, soarta i-a oferit o provocare căreia tânăra nu-i poate face față singură. Astfel, cu scop caritabil, se organizează un eveniment la care sunt invitați să participe toți doritorii de a o ajuta să iasă învingătoare din această luptă grea.

Sâmbătă, 20 iulie, 2019 se va desfășura evenimentul de caritate întitulat Nu lăsa sănătatea copilului tău în mâinile destinului… ar putea fi prea târziu!”.

În cadrul evenimentului se vor dezvolta discuții despre cauzele problemelor de sănătate la copii și despre soluționarea acestora. Iar generozitatea participanților va fi răsplătită cu surprize plăcute. 

Astfel, dacă dorești să contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a Mihaelei Albot ești așteptat, cu drag, sâmbătă, 20 iulie 2019, la ora 10:00, bd. Mircea cel Batran 4/3, Pretura Ciocana, mun Chisinau. Prețul biletului de participare este 100 lei, iar suma colectată o va ajuta pe Mihaela în lupta cu boala grea.

Pentru mai multe detalii privind procurarea biletelor, puteți telefona la numărul: +373 60422609

Pentru cei care sunt departe, dar, totuși, doresc să ofere un suport, puteți transfera orice sumă, cât de mică, direct pe unul din conturile Mihaelei.

Distribuie articolul: