Premii bănești, tablete și produse de îngrijire, dar și alte premii valoroase au primit câștigătorii concursului Balul Brazilor de Crăciun, ediția a V-a. Organizatorii, echipa Klumea, în frunte cu Nata Albot și Viorica Nagacevschi, au ținut să mulțumească tuturor celor care au sprijinit și în acest an tinerii artiști, așa ca evenimentul să aibă o frumoasă continuitate și tradiție.

Bradul realizat din ouă de prepeliță a fost desemnat drept „Alesul Publicului”, fiind cel mai votat de către vizitatorii expoziției de brazi inediți, timp de trei săptămâni, la Muzeul Națioanal de Istorie.

_MG_0208

Premianții au primit sume de bani, premii consistente și jumătate din suma cu care s-a licitat bradul lor, cealaltă mergând către proiectul de decorare a spitalelor de copii din Moldova – „Arterapia”, inițiat de echipa KLUMEA.

Loc 3 l-a luat bradul realizat de Alexandru Terentii, premiul fiind în valoare de 2 mii de lei. Locul 2 l-au împărțit Andrei Brînza și Valentin Bostan.

_MG_0183

_MG_0056

_MG_0054

_MG_0052

Câștigătoarea locului I, Oxana Turtureanu, realizatoarea Bradului cu titlul „Dor de dor”, va beneficia și de o excursie în Polonia. Este vorba despre o vizită de culturalizare, finațată de Institutul Cultural din Polonia Adam Mickiewicz, cu care Klumea a inițiat un parteneriat de durată.

_MG_0171

Cum a fost evenimentul în întregine vedeți AICI.

Foto: Ellene Mocrii