3 speakeri aleși pe sprânceană vor fi invitații lui Iulian Bercu la „Seara Aventurilor”, un eveniment deosebit care își propune să colecteze fonduri pentru a-l ajuta pe un băiețel să-și recapete auzul. Iată cine își va povesti aventurile:

Alecsander Podolski a devenit dependent de călătorii încă de la vârsta de 19 ani și de atunci a vizitat 58 de țări. Totodată, a hotărât să creeze o comunitate de oameni dornici de senzații tari și aventuri spectaculoase – WE GO. Alecsander va veni la Seara Aventurilor ca să ne povestească cele mai spectaculoase momente pe care le-a trăit în călătoriile lui.

Corneliu Său este coproprietarul și directorul unei dintre cele mai mari fabrici de mobilă din Moldova. Dar, pe lângă asta, Corneliu este unul dintre cei mai înrăiți aventurieri din țară! Corneliu vine pe data de 6 Iunie la Seara Aventurilor să își povestească istoriile impresionante!

Ana Ganceariuc este administratoare de resurse umane la o companie de telefonie mobilă din Republica Moldova. A început să practice atletismul cu 4 ani în urmă. Până acum a alergat peste 10.000 de kilometri și nu are de gând să se oprească!

Peste 30 de premii de oferit!

„La eveniment vom avea o super tombolă, cu premii faine de la partenerii noștri! Vino la Seara Aventurilor și du-te acasă cu accesorii de sport de la XStyle, vouchere de la Lisnic Barbershop și Maicom, tablouri de la Olga Holban, accesorii de la Lorina, bunătăți dulci de la Mamzelle, certificate valoroase la restauranul Chianti, o geantă de la Samsonite și alte surprize”, promit organizatorii.

Dăruiește celor 8 frați de la Cahul șansa la o copilărie fericită

Banii adunați în urmă vânzării biletelor, vor fi redirecționați spre familia Ceucari, care crește 8 copii, unul dintre ei suferă de surditate profundă.

Cumpără bilete la eveniment aici: https://iticket.md/event/ticket/seara-aventurilor

Organizator: CCF Moldova