El e singur, ea e singură. Au avut o relaţie plină de pasiune şi iubire cu câţiva ani în urmă, au rupt logodna înainte de nuntă, s-au căsătorit cu alţii, au făcut copii, iar acum sunt divorţaţi, singuri şi dornici, probabil, să-şi refacă viaţa amoroasă. 

Bennifer era cuplul cel mai HOT acum 20 de ani! Însă e posibil ca pasiunea ce-i lega în trecut să nu fie complet dispărută, pentru că fostul soţ al actriţei Jennifer Garner a devenit un musafir constant acasă la Lopez de când ea a rupt logodna cu Alex Rodriguez luna trecută.

Ben a vizitat-o pe Jennifer  de mai multe ori în ultima vreme, în casa ei din Los Angeles, şi cei doi foşti logodnici par că se înţeleg de minune acum, când sunt mult mai maturi decât pe vremea când formau un cuplu oficial.

Paparazzi l-au fotografiat pe Ben coborând din mașina cântăreței.

S-a scris că cei doi ar fi petrecut timpul împreună în Los Angeles. Actorul fiind în vizita la una dintre casele lui JLO.

O sursă pentru Page Six spune că actorul ar fi vizitat-o pe Jennifer deja de trei ori de când s-a întors din Dominicană, unde filma o producție.

JLo și Ben Affleck au fost logodiți în anul 2000, dar au anulat nunta doar cu patru zile înainte de eveniment.

 

 

 

 

Distribuie articolul: