Kylie Jenner le-a spus fanilor că de curând și-a scos tot acidul hialuronic din buze, iar look-ul natural o prinde foarte bine. Viața lui Kylie este comentată peste tot în lume, fiecare mișcare îi este analizată, iar când ea a recunoscut că a renunțat la buzele mult prea voluptoase, toată lumea a reacționat.

Jenner a postat săptămâna trecută o poză pe Instagram în care era ceva diferit la înfățișarea ei. Un fân a observant acest lucru și a comentat că ea arată ca Jenner de odinioară. Kylie i-a răspuns prompt și i-a spus că a scăpat de tot de fillerul pe care și l-a injectat timp de patru ani.

Potrivit adpm.ro, ea a fost văzută la o întâlnire cu iubitul ei și cu fetița lor, Stormi și a arătat senzațional. Era naturală, machiată discret și avea părul prins în coadă.

Este pentru prima dată în patru ani de zile când Kylie a decis să se întoarcă la look-ul ei natural, cel care a propulsat-o în lumina reflectoarelor.

Se pare că după ce a născut-o pe Stormi, diva makeup-ului și-a schimbat percepția despre frumusețe și a ales să fie o mamă naturală și un exemplul pentru fiica sa.

Unii fani susțin că Jenner a adoptat un look mai natural pentru a crește vânzările produselor cosmetice pe care le-a lansat. Dar această idee este absurdă pentru că, în puțin timp, Kylie va deveni miliardară când va împlini vârsta de 21 de ani.

Vezi și: Kylie Jenner îl detronează pe „tatăl facebook-ului”, Mark Zuckerberg. Averea ei constituie peste 900 milioane de dolari

Distribuie articolul: