Se pare că era creatorului celei mai mari platforme de rețele de socializare a trecut. Una din surorile Kardashian l-a detronat pe mogul din topul Forbes.

Noul număr al revistei Forbes a stârnit indignarea și amuzamentul internauților. Kylie Jenner, care aparte pe coperta revistei, este numită cea mai tânără persoană care poate face un miliard de dolari din propria afacere.

La doar 20 de ani, Kylie are o avere de peste 900 de milioane de dolari, realizată în mare parte datorită companiei pe care a înființat-o și o conduce, Kylie Cosmetics. Astfel, ea este cea mai bogată din familia Kardashian-Jenner.

„Iubesc rețelele sociale. În acest fel pot fi mai aproape de fanii și de clienții mei și pot afla ce își doresc“, a spus Kylie în Forbes. Celebra revistă notează că firma lui Kylie valorează aproximativ 800 de milioane de dolari, iar celelalte contracte pe care ea le are valorează peste 100 de milioane de dolari. Dacă averea ei va ajunge la un miliard de dolari în acest an, Kylie va deveni cea mai tânără femeie care atinge acest prag din venituri proprii.

Potrivit Forbes, cea mai tânără persoană care a ajuns miliardară din propriile venituri este Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, a cărui avere a ajuns la un miliard la puțin timp după ce el a împlinit vârsta de 20 de ani. Un alt tânăr faimos care a făcut primul miliard la o vârstă fragedă este fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care avea 23 de ani când averea lui a ajuns la un miliard de dolari.

Compania tinerei a a fost fondată în 2016 și a devenit în scurt timp numărul 1 în cosmetice în special datorită Instagramului, unde vedeta se promovează intens.

Coperta revistei a stârnit indignare, iar internauții au atacat atât revista, cât și pe Kylie Jenner, afirmând că a fi auto realizat înseamnă a face bani singur, pe când Kylie vine dintr-o familie înstărită, iar baza companiei a fost pusă cu bani primiți de la părinți.

Distribuie articolul: