Pentru că diminețile de primăvară încă mai sunt răcoroase, iar pentru pălării încă nu a venit timpul, vedetele recomandă o alternativă frumoasă: șapca în stil marinăresc - un accesoriu călduros și trendy în același timp.

Șapca în stil marinăresc este un accesoriu extrem de solicitat deja câteva sezoane la rând, iar în 2017 continuă să fie o alegere perfectă în materie de accesorii. Întrucât vremea din Moscova nu este prea blândă și nu bucură încă fashionistele cu temperaturi de până la 20 de grade, această versiune stilată pare să fie și o protecție bună contra răcelilor.

Paris Paris❤ #parisparis #parijs #paris #ouioui #travel #traveling #travelgram #wanderlust #weekend #instatravel #europe #holiday #vacation #spring #cityoflove #vintage #sailorhat #fringes #citytrip #city

A post shared by PRISCILLA (@fashionablepris) on

Prima vedetă din Rusia care a recomandat, ieri, un look completat de o șapcă marinărească, a fost Kseniya Sobchak. Editorul de modă al revistei L’OFFICIEL și-a asortat ținuta și cu o pereche de ochelari rotunzi, tot de culoare neagră.

A urmat Valeriya Perfilova. Artista a ales să poarte o șapcă marinărească pentru o serată de poezie organizată la Muzeul de Artă din Moscova.

Alte exemple stilate de „sailor hat”:

Fievel Mousekewitz 🐭 #hmstyle #hm #sailorhat #fievel #sunday

A post shared by m a r i a (@mariajohannav) on

👋🏻

A post shared by Sophie Wupperman (@sophiewupperman) on

👋🏻

A post shared by Sophie Wupperman (@sophiewupperman) on

https://www.instagram.com/p/BShxD7TjoDg/

https://www.instagram.com/p/BSjFlHjgI3I/

https://www.instagram.com/p/BSfawJ1gJ_N/

https://www.instagram.com/p/BR1bMDKgiYS/

Foto: Instagram

Distribuie articolul: