Kristina Asmus și Garik Harlamov sunt unul dintre cele mai frumoase și admirate cupluri din showbizul rus. Cei doi se bucură de un mariaj fericit. Zilele trecute aceștia au celebrat 5 ani de căsnicie. 

De 5 ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se iubesc ca în prima zi. Iar cu prilejul aniversării nunții de lemn, cei doi au decis să își facă câteva declarații de dragoste și să vorbească unul despre defectele celuilalt.

Kristina Asmus a mărturisit că își admiră soțul în pofida neajunsurilor sale. „Te iubesc la nebunie, chiar dacă ești mofturos, copilăros și mai și sforăi”, a scris Kristina pe Instagram. Soția lui Harlamov a mai subliniat ca ea și soțul său se contrazic foarte des, însă în toate aceste situații, Garik este cel care face primul pas spre compromis.

În plus, Kristina îi mulțumește pentru calitatea lui de aur pe care o are: de a asculta și de a comunica foarte mult cu ea. Cei doi au o viața socială activă, petrec mult timp împreună, merg la teatru sau cinema, sau pur și simplu preferă să bea o cafea și să discute ore întregi.

„Îți mulțumesc draga mea soție pentru faptul că ești mereu alături, pentru o fiică minunată și pentru aceste clipe frumoase trăite împreună! Te iubesc pe tine și tot ce are legătură cu tine! Mergem mai departe tot împreună!”, i-a răspuns Garik Harlamov, publicând un video în care apare cu un buchet imens de flori.

#поженыты 😋

Публикация от Asmus Kristina (@asmuskristina)

Distribuie articolul: