Presupusa infidelitate al producătorului rus Konstantin Meladze este intens discutată în mediul online și în presa rusească. Acesta ar fi înșelat-o pe soția sa, Vera Brejneva, cu o blondă. 

Zilele trecute în presa din Rusia au apărut zvonuri precum că Vera Brejneva ar fi înșelată de soț. Și culmea! Este vorba despre o solistă a trupei VIA Gra și anume Erika Herceg. Amintim că Vera și-ar fi început relația cu soțul său în perioada când acesta era căsătorit, iar ea făcea parte din aceeași trupă. Atunci artista infirma toate zvonurile, poziționându-și relația cu Konstantin drept una profesională și amicală, acesta fiindu-i mai mult „mentor și tată”.

Potrivit woman.ru, un flirt ușor dintre Konstantin Meladze și Erika Herceg s-ar fi transformat într-o relație secretă. Zilele acestea, în presă a apărut declarația managerului blondei, care neagă orice legătură amoroasă dintre solistă și producătorul său.

Deși nici Konstantin Meladze și nici Vera Brejneva nu au venit cu o reacție la acest subiect, internauții sunt convinși că zvonurile sunt adevărate: „Nu există foc fără fum” și „Să nu uităm că Vera a procedat la fel” – sunt cele mai frecvente comentarii.

De asemenea, zvonurile sunt alimentate și de faptul că încă la începutul lunii august, de pe contul de Instagram al Verei au dispărut toate fotografiile în care apare și soțul său, aceasta menționând că nu dorește să-i provoace pe invidioși.

Este sau nu este adevărat, cu toții știm că adevărul oricum va ieși iveală.

Sursa: Instagram.com, Woman.ru

Vezi și: Vera Brejneva, noi detalii despre relația cu soțul ei: „Lui îi place când suntem doar în doi și fără haine” (Foto)