Haioși, dinamici și binedispuși, fie că au 2 ani de radio sau se aud pe FM de mai bine de 12. Vorbim de echipa KissFM Chișinău care sărbătorește astăzi, de rând cu toată lumea, Ziua Mondială a Radioului. Nu știm dacă îți place mai mult Flavy, Lucian Dumitrescu, Sanda Rebeja sau Diana Dereș, însă cu siguranță vrei să știi cum sunt ei după microfoane.

„Kiss FM Chișinău nu mi-a schimbat viața, mi-a completat-o. Este o plăcere să știu că dețin controlul asupra informațiilor pe care le difuzez zilnic, pentru că ascultătorii Kiss FM au parte pe lângă hituri și de informații actualizate și veridice. În plus, este o onoare pentru mine să fiu parte dintr-un post de radio cu istorie”, spune Veronica Coberman, știrista KissFM de 1 an.

„Se schimbă și viziunea, se schimbă absolut tot timp de 13 ani. Timp de 13 ani apare și o familie și un copil și se schimbă foarte multe lucruri în viață. N-am decât să spun de bine. Îmi aduce satisfacție, îmi aduce fericire și în continuare. Sunt foarte mulțumit de ceea ce se întâmplă în jurul meu din momentul în care fac parte din echipa Kiss FM”, ne-a declarat Flavy DeeJay, de 13 ani la KissFM.

„KissFm nu mi-a schimbat viața – a făcut-o mai consistentă, mai frumoasă, mai colorată!”, ne-a spus Lucian Dumitrecu, Dj Kiss FM de 2 ani.

„Dacă în viață faci ceea ce-ți place e ca și cum nu ai lucra nicio zi. Ei bine, eu de vreo 12 ani încoace am această senzație – nu că n-aș lucra, depun un efort, dar fac asta cu o mare plăcere și nu simt greul muncii. Din contra, am senzația că atunci când vin la radio scap un pic de grijile casnice, de spălatul vaselor… Aici la Radio sunt doar eu și microfonul, simt că e oaza mea de confort. TV nu este pentru mine, nu aș schimba radio cu televiziunea, de exemplu. Cei care au trecut prin radio știu că e un fel de primă dragoste, ea nu se uită niciodată, ea e deosebită și eu nu vreau să mă despart de prima dragoste – radio”, ne-a declarat într-un interviu Diana Dereș, de 12 ani la KissFM.

„Ori ei nu știu să aleagă oameni, ori ei sunt atât de buni încât au văzut în mine un potențial DJ la KissFM… La tema asta este o glumă: De ce nu vorbești într-o echipă nouă. Pentru asta nu-mi dau bani. Aici eu vorbesc și mi se plătește. Eu iubesc să vorbesc mult, dar mie îmi place libertatea. Totu-i fain. E locul ăla unde te simți ca acasă. Poți să mergi și desculț prin radio șo totul e ok, nu te simți incomod”, declară Sanda Rebeja, de 2 ani la Kiss FM.