S-ar părea că unicul lucru pe care-l au în comun Hailey Bieber și Kim Kardashian este celebritatea, dar nu e chiar așa. Gusturile vedetelor în materie de vestimentație, se pare că, la fel, coincid! Pentru ce model de rochie au optat cele două, vezi în cele ce urmează. 

În 2019, Hailey Bieber a strălucit și i-a eclipsat pe toți prin prezența sa la Met Gala 2019. Modelul a optat pentru o rochie până-n pământ de o nuanță roz pudrat, cu spatele dezgolit marca Alexander Wang. Look-ul ei ne amintea de cel al păpușii barbie, dar asta nu înseamnă că nu a fost apreciat!

În una dintre cele mai recente apariții ale lui Kim Kardashian, rochia pentru care a optat a atras atenția internauților și asta nu doar pentru că este o alegere bună, dar și pentru că modelul rochiei pe care o poartă se aseamnă cu cel purtat de Hailey. Ca să te convingi și tu, urmărește imaginile de mai jos.

Kim a ales să poarte rochia marca Givenchy care îi lasă spatele frumos dezgolit, iar detaliul roșu de la spate îi adaugă o notă în plus de sexualitate. Vedeta a ales să o asorteze cu o geantă supradimensionată și un lanț voluminos la gât.

Tu cum crezi, cui i se potrivește mai bine acest model de rochie? Lasă-ne să-ți știm părerea în comentarii 😉

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: