Vedeta de reality-show i-a luat prin surprindere pe fani cu o declaraţie inedită privind consumul de droguri. Ea a admis că s-a căsătorit, şi a realizat sex-tape-ul care a făcut-o faimoasă, sub influenţa ecstasy-ului.

Potrivit okmagazine.ro, într-o discuţie deschisă cu sora ei mai mică, Kendall, şi cu fostul partener de viaţă al lui Kourtney, Scott Disick, Kim Kardashian a admis că a consumat droguri la 20 de ani. Ea a povestit că s-a căsătorit cu producătorul muzical Damon Thomas fiind drogată şi că la fel s-a întâmplat atunci când a realizat faimoasa înregistrare video porno.

 

„M-am căsătorit prima dată fiind drogată cu ecstasy. Am luat ecstasy o dată şi m-am căsătorit. Am luat din nou şi am făcut un sex-tape. (…) Toată lumea ştie (n.r. că luase ecstasy). Bărbia mea dârdâia non-stop”, poate fi auzită Kim spunând într-un promo al noului episod din realty-show-ul Keep Up with the Kardashian.

După cum era de aşteptat, declaraţia ei n-a rămas fără ecou. Mulţi internauţi au blamat-o pentru ceea ce a făcut, dar şi pentru faptul că oferă exemple îndoielnice tinerelor care o urmăresc. „Ce influenţă grozavă pentru tinerele care o urmăresc. Era drogată şi a făcut un sex tape”, e părerea unuia din mediul online.

 

Amintim că starleta s-a căsătorit cu producătorul muzical Damon Thomas în 2000, ca patru ani mai târziu să divorţeze, citând diferenţe ireconciliabile. În februarie 2007, apărea şi sex-tape-ul cu Ray J, făcând-o pe Kim vedetă peste noapte.

Foto: Google.com

Vezi și: Fără pic de Photoshop! Așa arată, de fapt, corpul lui Kim Kardashian în costum de baie