Kim Kardashian  cântărește doar 53 de kilograme,pare greu de crezut mai ales că vedeta mereu a fost adepta formelor mai voluptoase, iată că bruneta a slăbit foarte mult, totuși și-a păstrat coapsele voluptoase, pentru care este admirată de multe femei. 

Surprinsă pe străzile din Los Angeles, vedeta în vârstă de 37 de ani a purtat un crop top şi o pereche de colanţi mulaţi, lăsând să i se vadă talia foarte subţire. Kim a apărut în aceeaşi ţinută la emisiunea „Jimmy Kimmel Live!“, iar multă lume a afirmat că ea este mai slabă ca niciodată şi că arată foarte bine.

Când se pregătea să meargă la emisiune, Kim Kardashian a realizat câteva instastory-uri pentru a-şi arăta din nou noua frizură, un bob blunt de care este foarte mândră, însă care nu a avut efectul pe care ea şi l-a dorit. Deşi întotdeauna vrea să fie foarte sexy, se pare că acum ea se consideră doar drăguţă, din cauza tunsorii.

„Cum vi se pare noua mea coafură? Mă simt ciudat după ce m-am tuns. Acum mi se pare că sunt drăguţă, nu sexy. Sunt mai sexy când am părul lung“.

Vouă va place noua ei tunsoare?

Vezi și: Cât poate câștiga Kim Kardashian dintr-o postare pe facebook? Suma poate depăși salariul lui Donald Trump

Distribuie articolul: