Kim Kardashian a postat o imagine fără machiaj, continuând să fie deschisă în privința luptei sale cu boala. De-a lungul timpului aceasta a încercat nenumărate tratamente, dar care nu au ajutat-o.

Ieri, Kim Kardashian a postat pe Instagram Stories un selfie arătându-și petele roșii care i-au apărut pe față în urma unei erupții cauze de psoriazis. Postarea vine la doar o lună după ce fondatoare KKW Beauty a vorbit despre metodele pe care le aplică pentru a-și vindeca pielea de psoriazis, metode care par să nu dea rezultatul dorit, notează elle.ro.

Kim Kardashian West se luptă cu o erupție agresivă a pielii cauzată de psoriazis, vedeta încercând de-a lungul timpului nenumărate tratamente pentru a vindeca petele roșii apărute atât pe față, cât și pe picioare. Kim le-a cerut sfatul fanilor, în speranța că cei care trec prin aceeași problemă îi vor oferi o sugestie eficientă.

„Cred că este timpul să urmez un tratament pentru psoriazis. Nu am văzut-o niciodată în acest fel și nici măcar nu pot să o acopăr în acest moment. Mi-a preluat întreg corpul. A încercat cineva un tratament pentru psoriazis și știe ce tip funcționează cel mai bine? Am nevoie de ajutor imediat!”, a scris Kim pe rețelele sociale în luna decembrie a anului trecut.

Psoriazisul, care, din păcate, nu se poate vindeca, determină celulele să se formeze foarte rapid la suprafața pielii. Celulele extra ale pielii formează pete roșii ce provoacă mâncărimi, iar câteodată și durere.

Kim și-a primit diagnosticul de la un dermatolog în 2011, într-un episod din Keeping Up With the Kardashians. „Prima dată (erupția) mi-a apărut la deschiderea magazinului DASH din New York.Purtam o rochie din paiete și începusem să simt mâncărimi; am crezut că este o iritație cauzată de material, dar apoi iritația mi-a acoperit picioarele, iar mama mi-a spus: „Cred că ai psoriazis”.

 

Distribuie articolul: