Fanii lui Kim Kardashian așteptau cu sufletul la gură marea noutate a familiei. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, vedeta de televiziune a adus pe lume un băiețel chiar azi dimineață. Mama și bebelușul se simt foarte bine.

Acum 12 ore, Kim Kardashian posta pe Instagram un ultim selfie cu burtica proeminentă, realizat în fața oglinzii, iar în câteva ore, avea să-și strângă în brațe băiețelul mult așteptat.

Ready whenever you are lol

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Vedeta de 35 de ani a născut la o clinică de elită din Los Angeles, prin operație de cezariană, iar asta, din cauza faptului că bebelușul pe care îl purta în burtică nu se aflat în poziție potrivită. Copilul trebuia să vină pe lume în preajma Crăciunului, însă din cauza complicațiilor, medicii i-au recomandat gravidei să nască mai devreme, prin cezariană.

Noutatea a fost publicată și pe website-ul vedetei: „Kim Kardashian şi soţul ei, Kanye West sunt părinţii unui băieţel perfect sănătos.”

Deși nu a fost anunțat oficial, prenumele băiețelului ar fi „Easton”, așa cum mărturiseau viitorii părinți, anterior.

Kim Kardashian a conceput foarte greu al doilea copil, mărturisind că după băiețel, nu va mai putea naște din cauza unor complicații. Tratamentele, însă, au ajutat-o să conceapă băiatul, așa cum visa Kanye West.

Acum o lună, rapperul a realizat, la comandă, două brățări: pentru sine și viitorul fiu.

#LikeFatherLikeSon Thank you so much @lorenridinger @jrridinger @amberridinger @duanemclaughlin for the chain to match daddy’s!

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Foto: Kevin Mazur/Getty Image, Instagram, Twitter

Distribuie articolul: