E perioada reducerilor de Black Friday, respectiv e și perioada pregătirilor pentru cele mai importante și așteptate sărbători ale anului, e perioada magică în care căutăm cele mai frumoase cadouri de Moș Nicolae, Crăciun și Anul Nou. Nu rata șansa să pregătești din timp desaga moșului cu reducerile avantajoase de Black Friday doar la Kidsco.

Așa cum alegerea potrivită este foarte greu de făcut îți venim în ajutor cu topul cinci cele mai populare jocuri și jucării. Deci, să începem!

1. Seturile de construcție Lego

Concepute pentru copii începând cu vârsta de un an și jumătate până la 99+ seturile de creație Lego sunt alegerea potrivită pentru orice categorie de oameni. Dacă vrei și tu ca al tău copil să își cultive răbdarea și atenția,  să învețe despre importanța lucrului în echipă sau să-și dezvolte încrederea în sine, captivează-i atenția cu un joc de LEGO și încurajează-l să exploreze această lume plină de provocări!

Știai că la nivel mondial în anul 2020 vânzările de Lego cresc mai rapid decît la orice alt producător de jucării?

Succes la construit!

2. Jocurile de masă

Se observă că tendințele actuale sunt de a deveni tot mai singuratici, iar acest aspect se datorează în principal importanței pe care o acordăm tehnologiei (telefoane mobile, rețele virtuale de socializare, etc). Astfel se pierde din vedere importanța interacțiunii față în față. Jocurile de societate, numite și jocuri de masă (deoarece se joacă la masă) sunt importante tocmai datorită faptului că facilitează socializarea cu cei din jurul nostru. În ultimul timp aceste jocuri au revenit la modă și chiar se joacă pe scară largă, în cafenele, la petreceri sau acasă la prieteni. La Kidsco găsiți o varietate larga de jocuri de masă ca: Monopoly (toate versiunile sale), Jenga, Twister, Operation, Cluedo, Catan etc.

Știai că jocurile de masă sunt jucăriile locul 1 în Germania în toată categoria de jocuri și jucării?

Să începem jocul!

3. Plastelina Play Doh

Atunci când adulții și copiii se joacă împreună cu jucăriile PLAY-DOH, apar multe oportunități de a practica limbajul și abilitățile sociale prin exprimarea proprie și discutând despre obiectele create.

Natura tactilă, practică a pastei modelatoare PLAY-DOH poate ajuta la consolidarea abilităților motorii și poate încuraja dezvoltarea coordonării dintre mâini și ochi.

4. Jucăriile din lemn Hape

Jucăriile din lemn sunt atent create pentru a încuraja copiii să exploreze, să experimenteze, să își folosească imaginația, și poate cel mai important aspect, să îi încurajeze să se joace. Din acest motiv sunt larg utilizate de copii de toate vârstele. În mare parte, jucăriile din lemn sunt jucării educative care au scopul de a îi încuraja pe cei mici să descopere lucruri noi, să fie creativi.

Sunt numeroase motive pentru care trebuie să optați alegând jucăriile din lemn de la brandul Hape, care are grija ca jucăriile sa fie fabricate doar din lemn ecologic și utilizate vopsele pe baza de apa astfel fiind sigure și non-toxice pentru copiii de toate vârstele.

5. Seturile de creație Sequin Art

Seturile de creație Sequin Art au devenit o tendință populară de reducere a stresului pentru adulți și copii și, cel mai important, poate fi o activitate extrem de terapeutică. Cu seturile de creație Sequin Art nu trebuie să ai aptitudini artistice, ci doar să ai răbdare și să te distrezi. Cu Sequin Art puteți să creați o imagine sclipitoare cu ajutorul unor instrucțiuni ușor de urmărit. Fiecare design va produce o strălucire diferită, în funcție de iluminarea din cameră. Modelele Sequin Art sunt potrivite pentru copii și adulți deopotrivă.

Dat fiind faptul că suntem într-o perioadă dificile și a neștiinței, reducerile de Black Friday  (13 – 15.11.2020) sunt oportunitatea perfectă pentru a te pregăti de sărbătorile ce se apropie. Nu ezita să te echipezi din timp cu jucării calitative, originale la prețuri atrăgătoare.

Ești bine venit în lumea magică a jucăriilor, ești bine venit la Kidsco!