În această vară, Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, va deveni mama pentru prima dată – cântăreața așteaptă un copil de la logodnicul ei, Orlando Bloom. Totuși perioada de așteptarea a copilului, una dintre cele mai frumoase etape din viața unei femei, a fost umbrită de pandemia cauzată de COVID-19. Recent, vedeta a declarat că se confruntă cu mari căderi emoționale. Detalii află mai jos.

„Uneori nici nu știu ce-i mai rău: să încerci să eviți infectarea cu noul tip de coronavirus, sau să faci față valurilor depresive care se instalează odată cu totalitatea normelor de precauție”, a scris ea pe pagina de Twitter.

Nu este prima oară când Katy vorbește sincer despre starea ei emoțională din timpul sarcinii. În weekend, vedeta a povestit despre schimbările hormonale și schimbările de dispoziție cu care se confruntă, Katy a  recunoscut că plânge foarte des.

„Plâng atunci când mă uit la degetele mele de la picioare sau atunci când mă ocup cu treburi casnice”, a povestit vedeta.

Katy a mai menționat că autoizolarea și starea de pandemie au afectat-o mult la nivel psihologic.

„Cred că starea mea are legătură cu schimbările hormonale. Și, apoi, eu nu sunt obișnuită să mă aflu lângă atâția oameni într-un spațiu închis. Sunt obișnuită să ies des din casă. Acum nu prea am unde să mă duc, doar la mașină. Așa că eu des merg la mașină. Este locul meu de siguranță, spune ea.

Katy se află în autoizolare împreună cu logodnicul ei Orlando Bloom, și potrivit insiderilor, cei doi se pregătesc intens pentru venirea pe lume a bebelușului lor.

„Sunt foarte fericiți și au început deja să decoreze camera copilului.”

Sursa: Spletnik.ru