La aproape 35 de ani – ceea ce înseamnă aproape vârsta pensionării în showbiz-ul american – a venit timpul ca vedeta să-şi pună problema apariţiei ridurilor şi să caute un remediu împotriva primelor semne ale îmbătrânirii.

Când ne gândim la un remediu împotriva îmbătrânirii, ne imaginăm un super produs, care promite luna de pe cer şi mai multe nu şi care vine neapărat într-un ambalaj glamorous, destinat celor cu bani. Sau mai există pe lumea astea şi produsele sau serviciile „de bază” pe care le recomandă experţii în traiul sănătos, pe care starurile – aflate mai tot timpul în căutarea elixirului tinereţii – nu ezită să le încerce. Ca Perry, de pildă.

Cântăreaţa tocmai a stat de vorbă cu cineva de la postul de radio australian Smallzy’s Surgery şi a spus că ea este adepta unui  „remediu antic”, care împiedică apariţia efectelor trecerii timpului.

„Eu cred în chestiile astea! Mă interesează tot ce are de-a face cu sănătatea şi vindecarea. Caut locuri unde se pune accent pe dezvoltare personală, pe a face ceva ca să devii mai bun ”, a început să mărturisească logodnica actorului Orlando Bloom.

„Am constatat că, pe măsură ce îmbătrânim, avem mahmureli mai îndelungate, am intrat deja în procesul natural în care ne mor celulele din organism, pe măsură ce trec anii. Eu am încercat o chestie nouă, denumită Panca Karma, care are la bază o alimentaţie şi-o curăţare a întregului organism în stil Ayurvedic şi în timpul căreia faci multe clisme. Dar, promit, nu e o treabă de tot rahatul!”, a continuat diva.

Se pare că Parca Karma este un program de 21 de zile, care te ajută să elimini toate toxinele din corp pentru a crea acele condiţii optime de vindecare. Iar Katy se numără printre clienţii care au încercat pe pielea lor asemenea detoxifiere şi sunt foarte încântaţi de rezultate.

„La final, ajungi să te simţi plin de energie, e o chestie foarte tare! Scoate tot rahatul din tine, la propriu!”, ne asigură cântăreaţa, potrivit okmagazine.ro.

SURSA

Distribuie articolul: