Kate Winslet a jucat de curând un rol în serialul „Crima din Easttown”. Aceasta joacă rolul unei polițiste și are imaginea unei femei, mame și bunici. Actrița a mărturisit că nu a acceptat ca ridurile din jurul ochilor să-i fie retușate, nici măcar în imaginile de afiș a serialul, potrivit The Guardian, citată de libertatea.ro

Kate Winslet, 45 de ani, a dezvăluit că a refuzat propunerea regizorului din serialul „Crima din Easttown” de a edita o scenă intimă dintr-un episod care îi scotea în evidență formele prea rotunde.

Regizorul Craig Zobel s-a oferit să-i prezinte corpul într-o lumină mai favorabilă și a asigurat-o că-i va „tăia” puțin din grăsimea de pe burtă prin editare video. Kate Winslet a povestit însă că a refuzat categoric și i-a spus să nu îndrăznească să facă așa ceva.

De asemenea, actrița, care o interpretează pe polițista și bunica Mare Sheehan în „Crima din Easttown”, a mai spus că a trimis de două ori la refăcut afișul de prezentare a serialului, pentru că chipul ei fusese editat prea mult.

„Le-am spus: Băieți, știu câte riduri am în jurul ochilor, vă rog să le puneți pe toate la loc”, a spus Kate Winslet.

„L-am întrebat și pe soțul meu (Edward Abel Smith – n.r.): E ok? E în regulă să joc o femeie la vârsta a doua, care e bunică și care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Și mi-a răspuns: Kate, e nemaipomenit”, a mai spus actrița.

Kate bănuiește că oamenii s-au atașat atât de mult de personajul ei „pentru că în mod clar nu există filtre”.

„E o femeie complet funcțională, plină de defecte, cu un corp și figură care se mișcă în concordanță cu vârsta ei, cu stilul de viață și cu locul de unde vine. Cred că ne-a lipsit lucrul ăsta”, a mai spus Kate Winslet.

Sursa: libertatea.ro

Foto: pinterest