Dacă v-a fost dor de Kate Winslet, trebuie sî știți că actrița se dedică cu trup și suflet unui nou proiect cinematografic, de data aceasta - alături de Justin Timberlake. Cei doi sunt protagoniștii unei noi producții de cinema, iar primele imagini de pe platoul de filmări sunt deja accesibile publiculu larg.

Kate și Justin se află la New York, fiind implicați deja de două săptămâni la filmările unei noi producții semnate de regizorul Woody Allen. Acțiunile filmului se desfășoară în anii ’50, iar în film, Kate joacă rolul unui salvamar. Preț de o săptămână, filmările au avut loc pe o plajă din cartierul Brooklyn.

justin-timberlake-gets-into-heated-fight-with-kate-winslet-for-woody-allen-movie-01

Deși filmările au început abia recent, în spațiul virtual au apărut deja o mulțime de fotografii care trădează stilul retro al peliculei. Și dacă Justin Timberlake a acceptat ca de dragul producției să renunțe la barbă, Kate apare cu păr roșcat și scurtat.

https://www.instagram.com/p/BK-xht8DNlJ/?tagged=justintimberlake

https://www.instagram.com/p/BK-wzt2jtl2/?tagged=justintimberlake

Filmul, a cărui premieră va avea loc abia în 2017, scoate în vizor și alte personaje, rolurile cărora sunt jucate de actori ca Jim Belushi, Juno Temple și alții.

Foto: justjared.com

Distribuie articolul: